iGlove - okoskesztyű, kapacitív kesztyű

Gyakran ismételt kérdések

Az iGlove-ba egy diszkréten belevarrt vezető szál adja meg azt a kis minimális elektromos töltést a te ujjaid segítségével, amely szükséges ahhoz, hogy a kapacitív eszközöket a kesztyűn keresztül is tudd vezérelni.

Amennyiben nem hatalmas, hanem csak nagy a kezed, úgy igen. Ha megrendelted, kiszállítottuk és úgy érzed, hogy túl kicsi a kezedre 14 napon belül elállhatsz a megrendeléstől. Ez esetben csak akkor áll módunkban visszavenni a terméket, ha látszik rajta, hogy nem lett hordva, csak felpróbálva. Ezt higéniai okok miatt szükséges.

Az iGlove-ban van elasztán (stretch), így a S-estől az L-esig jó méretű. Ha megrendelted, kiszállítottuk és úgy érzed, hogy túl nagy a kezedre 14 napon belül elállhatsz a megrendeléstől. Ez esetben csak akkor áll módunkban visszavenni a terméket, ha látszik rajta, hogy nem lett hordva, csak felpróbálva. Ezt higéniai okok miatt szükséges.

WeBox-al és DPD-vel is egyaránt általában 1-2 munkanapot vesz igénybe a szállítás, rossz esetben 3 munkanap is lehet. Ha ennél hosszabb ideig tartana a szállítás vagy valamilyen oknál fogva késik, akkor arról telefonon, vagy e-mailen értesítünk.