iGlove - okoskesztyű, kapacitív kesztyű

Bankkártyás fizetés Barionnal

Fizesd ki a rendelésedet gyorsan, kényelmesen és azonnal!

Az iGlove.hu webáruházban is használhatod a bankkártyádat fizetéskor. A Barion-rendszer ötféle típust fogad el:

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

Mi az a Barion?

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)! Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

Hogyan zajlik a fizetés?

Miután kosárba tetted a termék(ek)et és kiválasztottad a fizetési módot, rendelésedet ki tudod fizetni bankkártyával (regisztráció nélkül is akár) vagy Barion egyenlegeddel (előzetes regisztráció szükséges a Barion rendszerébe). Miután kiválasztottad a fizetési módok közül a “Bankkártya vagy Barion egyenleg” opciót és elfogadtad az általános szerződési feltételeket a honlapunkról a Barion 2048-bit SSL titkosítással ellátott biztonságos fizetés oldalára jutsz el.

Amennyiben van Barion fiókod, itt be tudsz lépni és egyszerűen ki tudod fizetni a megrendelés összegét. Ha nincs Barion fiókod sincs semmi gond. Az oldal jobb oldalára írd be a szükséges kártyaadatokat, valamint itt is add meg az e-mail címedet. Az e-mail cím megadására azért van szükség, mert ha bármi probléma felmerülne a fizetéssel kapcsolatban a Barion ezen a címen keresztül fog téged megkeresni.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. Kártyaadataidat mi soha nem kapjuk meg.